Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/vhosts/kandallo.hu/httpdocs/kemenycentrum.hu/smarty/Smarty.class.php on line 742
Blog - Kémény centrum

Blog

Új lehetőség társasházak fűtés korszerűsítésére Új lehetőség társasházak fűtés korszerűsítésére
Ma már mindenkinek fontos a fűtés korszerűsítése, ám ez sokszor komoly akadályokba ütközik. A társasházak gravitációs gyűjtőkéményére nem köthető kondenzációs tüzelőberen- dezés. Ezen a problémán segít a Magyar Kéménygyártó Kft. által kifejlesztés alatt álló gyűjtőkémény átalakítás.
Tovább
Saválló szerelt kémény, kémény bélelés Saválló szerelt kémény, kémény bélelés
A saválló acél szerelt kémények nagy előnye, hogy szinte bárhova be lehet építeni a lakóingatlanon belül. Mivel méreteikhez viszonyítva meglepően könnyűek, így nincs szükség beton talapzat készítésére. Előnyös tulajdonságainak és kedvező árának köszönhetően napjainkban egyre népszerűbb megoldásnak számít.
Tovább
Kondenzációs kémények Kondenzációs kémények
A kondenzációs kazánok ma már az egyik legújabb és legkorszerűbb technológiát képviselik, melyeknek működési elve a kicsapódott égéstermékek újra égetésén alapul, biztosítva ez által a még jobb hatásfokot. A kijutó égéstermék csak 40-50 fokos, így nem képes kijutni a szabadba.
Tovább
Falazott elemes kémény Falazott elemes kémény
A falazott elemes kémények (kerámiabetétes kémények) igen nehezek, súlyuk 700-1000 kg körül mozog, ebből kifolyólag falra nem szerelhetők, mint az egyszerű kémények, alap készítése szükséges hozzájuk.
Tovább
Schiedel kémény építés Schiedel kémény építés
A Schiedel kéményrendszerek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is eleget tesznek, ezt bizonyítja a piac több évtizedes bizalma és támogatása is.
Tovább
Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.