Rólunk

 

Rólunk

A biztonságos fűtés alapja a megfelelő kémény.

A Tűzvarázs Mérnökiroda szakemberei megtervezik valamint kivitelezik is az Ön fűtését és kéményét.

Az új építésű lakásoknál az alapozott kerámia bélésű kémények jellemzőek.

Ha Önök a már meglevő lakásukba szeretnének egy új kéményt, a szigetelt szerelt saválló kémény választása a legmegfelelőbb.

Amennyiben korszerűsíteni szeretné fűtését mi vagyunk a legjobb választás!

  • A már meglevő kéményét saválló rendszerrel béleljük.
  • Ha a huzat nem megfelelő, kéménymarással bővítjük a járatot, még a bélelés előtt.
  • Kivitelezzük a saválló szigetelt kéményt.
  • Házhozszállítással biztosítani tudjuk a kerámia kéményeket.

Szakembereink segítségével kiszámoljuk a huzatigénynek megfelelő kémény méreteit (magasság és átmérő) valamint szükség esetén el tudjuk készíteni az üzembevételi engedélyhez szükséges huzatszámítást, légellátási tervet. A tervdokumentációt díjmentesen tudjuk biztosítani, amennyiben a fűtőberendezést is tőlünk vásárolja (erről bővebben a kandallobudapest.hu oldalon olvashat).

Szakmai tanácsadásunk és helyszíni felmérésünk ingyenes!

A helyszíni felmérésnek köszönhetően készíthető el a pontos árajánlat valamint különböző technikai kérdésekre is megadja a választ. Ebből kifolyólag a helyszíni felmérés elengedhetetlen eleme a folyamatnak.

Mivel a szerelt kémények beépítésénél nincs szükség a tetőszerkezet változtatására, kivitelezésük nagyon egyszerű és költségkímélő valamint még épületen belüli használatra is tökéletesen megfelelnek.

Amennyiben szükséges elvégezni a bélelést, egy nap alatt el tudunk készülni azzal is!


Fontos kiemelni, hogy ezeknek a kéményeknek az anyaga ellenáll a legmagasabb hőmérsékleteknek is, valamint megőrzik fizikai merevségüket és szilárdságukat bármilyen hőhatás is éri őket.

További előnyeik:

  • kiváló kéményhuzat
  • füsttömörség és tűzbiztonság
  • korrózióállóság
  • garantáltan hosszú élettartam


A helyszíni felmérés többnyire elengedhetetlen, hiszen  ennek köszönhetően készíthető el a pontos árajánlat, illetve a helyszíni felmérés egyéb technikai jellegű kérdésekre is megadja a  választ.

Több éves szakmai gyakorlatunknak és nagyszámú referenciáinknak köszönhetően mi vagyunk a legjobb választás az Ön számára!

Keressen fel bennünket, számíthat ránk!

Rólunk

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..