Saválló szerelt kémény, kémény bélelés

Megjelenés dátuma:
Saválló szerelt kémény, kémény bélelés
 
  Saválló szerelt kémény, kémény bélelés Saválló szerelt kémény, kémény bélelés Saválló szerelt kémény, kémény bélelés
Saválló szerelt kémény, kémény bélelés Saválló szerelt kémény, kémény bélelés Saválló szerelt kémény, kémény bélelés

A saválló, acél, szerelt kémények kiemelkedő előnye, hogy könnyűek, így nincs szükség beton talpazatra valamint szinte bárhova elhelyezhetők a lakóingatlanon belül. E tulajdonságainak és roppant kedvező árának köszönhetően napjainkban már egyre népszerűbb.

Saválló szerelt kémény, kémény bélelés


Fali konzolról indított tetőátvezetéses külső kémény látható. Ugyanez  a kémény kivezetés megoldható födém áttöréssel a lakáson belül is.

Saválló szerelt kémény, kémény bélelés

 

A kéményben tetőt kerülő elhúzás van

Amennyiben úgy döntenek, hogy a fűtést tüzelőberendezéssel szeretnék megoldani, viszont az ingatlan nem rendelkezik megfelelő kéménnyel, mindenképp a szerelt kémény jelenti a legjobb, legegyszerűbb és legkedvezőbb megoldást.

Háromrétegű felépítésének köszönhetően ezek a szerelt kémények kiváló tulajdonságokkal és hosszú élettartammal rendelkeznek. A kémény legbelső rétege egy saválló anyagból készült füstelvezető cső. Ennek az anyagnak köszönhetően képes ellenállni a savas-kénes maró páralecsapódásnak. A füstelvezető csövet körülvevő szigetelő rétegnek köszönhetően képes ellenállni akár a koromégés hatásainak is. A külső réteget szintén saválló anyag veszi körül. Stabilitását és merevségét ennek köszönheti, így nagy hőhatás esetén is képes megőrizni ezt a tulajdonságát. Olyan erős hőhatásoknak is ellen tud állni, mint a kéménytűz.

A szerelt kémény előnyei:

  • Jól tűri az időjárás viszontagságait. Megfelelő szerelés mellett egy életen át is szolgálhat bennünket.
  • Bármilyen tüzelőanyag esetében használhatjuk.
  • Az égéstermékek elvezetése garantáltan hatékony és biztonságos.
  • A legtöbb esetben méteres elemekből épül fel, így akár utólagosan is módosítható, illetve bármilyen méretben elkészíthető.
  • A megfelelő elemek használatával teljesen személyre szabható a szükségletek szerint (szerelt kémény belső, füstelvezető részének felépítése).
  • A lakásban könnyen elhelyezhető, a telepítése gyors és egyszerű.
  • Nem kell kátrány kirakódástól tartanunk.

                    

A kémény felépítése mellett   elkészítjük a tanúsítványokat, engedélyezési dokumentációt.  Garanciával dolgozunk!
Készséggel állunk az érdeklődők  rendelkezésére! Gyors és szakszerű kivitelezést, valamint korrekt árakat kínálunk partnereinknek !

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..