Schiedel kémény építés

Megjelenés dátuma:
Schiedel kémény építés

A Schiedel kéményrendszerek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is eleget tesznek, ezt bizonyítja a piac több évtizedes bizalma és támogatása is.

Ezen kéményrendszerek üzembe helyezését csak és kizárólag erre szakosodott cégek végezhetik ugyanis a különböző szabványok betartása elengedhetetlen az eredményesség szempontjából.

Schiedel kémény kerámia

A tartósságot szem előtt tartva, a kerámia a legjobb választás, ez pedig kulcsfontosságú tulajdonsága egy kéménynek. A Schiedel kémények a múlt század közepétől vannak jelen a kéménytechnikában, és ennek köszönhetően egy-egy termékükre akár 30 éves garanciát is kaphatunk.

Különböző tüzelésű kályhákhoz gyártott kémények is megtalálhatók a Schiedel kémények között, legyen szó fa-, olaj- vagy gáztüzelésű berendezésről illetve vásárolhatók olyan Schiedel kémények is, melyek bármely tüzelőberendezés esetén alkalmazhatók.

A Schiedel kémények előnyei:

  • Kiváló természetes huzatot hoznak létre, ebből kifolyólag energiatakarékos megoldásnak bizonyulnak.
  • Füst- és tűzbiztosak – nem kell repedéstől tartani extrém hőmérséklet esetén sem.
  • A nedvességgel és a maró savas lecsapódással szemben maximálisan ellenállók (nem szivárog át a kondenzációs folyadék és nem hagy nyomot a falon)
  • Korrózióállók – ellenállnak a maró savaknak.
  • Rekordhosszúságú garanciával biztosított élettartam várható – akár 30 év a gyártótól.
  • Minden fűtőanyaghoz és minden technológiához kiválóan alkalmazhatók.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..